ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Μανίκια & Γάντια Λεμφοιδήματος

Κωδικός: Γάντι Λεμφοιδήματος MAXIS MICRO CC2
Γάντια Λεμφοιδήματος κλάση CCL2 /23-32mm Hg .Τα γάντια λεμφοιδήματος έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μικροϊνες καθώς και την αντιβακτηριδιακή εφαρμογή MICRO PROTECTION. Η δράση micro είναι μια ειδική τεχνολογία όπου οι ίνες LYCRA υφαίνονται κυκλικά με αποτέλασμα να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα.Έν..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: Μανίκι Λεμφοιδήματος Με Δαντέλα Σιλικόνης MAXIS-MICRO CC2
Μανίκια λεμφοιδήματος κλάση CCL2 /23-32mm Hg .Τα κομψά μανίκια λεμφοιδήματος έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μικροΐνες καθώς και την αντιβακτηριδιακή εφαρμογή MICRO PROTECTION. Χάρη στο μαλακό και ευαίσθητο υλικό που διαθέτουν διασφαλίζουν την ακριβή τοποθέτηση κατα μήκους του βραχίονα. Η δράση m..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: Μανίκι Λεμφοιδήματος Με Δέστρα Στερέωσης MAXIS MICRO CC2
Μανίκια λεμφοιδήματος κλάση CCL2 /23-32mm Hg .Τα κομψά μανίκια  λεμφοιδήματος έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μικροΐνες καθώς και την αντιβακτηριδιακή εφαρμογή MICRO PROTECTION. Χάρη στο μαλακό και ευαίσθητο υλικό που διαθέτουν διασφαλίζουν την ακριβή τοποθέτηση κατα μήκους του βραχίονα. Η δ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: Μανίκι Λεμφοιδήματος Με Πλεκτή Δαντέλα MAXIS MICRO CC2
Μανίκι λεμφοιδήματος κλάση CCL2 /23-32mm Hg .Τα κομψά μανίκια λεμφοιδήματος έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μικροΐνες καθώς και την αντιβακτηριδιακή εφαρμογή MICRO PROTECTION. Χάρη στο μαλακό και ευαίσθητο υλικό που διαθέτουν διασφαλίζουν την ακριβή τοποθέτηση κατα μήκους του βραχίονα. Η δράση mi..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κωδικός: 20303110
Μανίκια και γάντια λεμφοιδήματος κλάση CCL2 /23-32mm Hg .Τα κομψά μανίκια και γάντια λεμφοιδήματος έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μικροίνες καθώς και την αντιβακτηριδιακή εφαρμογή MICRO PROTECTION. Χάρη στο μαλακό και ευαίσθητο υλικό που διαθέτουν διασφαλίζουν την ακριβή τοποθέτηση κατα μήκους του βρ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)