ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ορθοπεδικά Είδη & Ειδικές Ορθοπεδικές Κατασκευές


Αγαπητοί μας πελάτες,
Καλώς ήρθατε

Εδώ και μια δεκαετία, ο Ορθοπεδικός Κύκλος δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης και ενοικίασης ιατρικών ειδών. Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής ενημέρωση και άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τη σύναψη συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μας καθιστά την πλέον αξιόπιστη λύση στην αγορά ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών.


Η εταιρία διαθέτει πλήρη γκάμα ιατρικών ειδών, τα οποία είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο στην Αττική & στην Υπόλοιπη Ελλάδα, για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα βρίσκονται στον εκθεσιακό μας χώρο (200 m2), όπου μπορείτε να δείτε και να ελέγξετε την ποιότητα των προϊόντων μας και σε συνεργασία με το προσωπικό μας, να βρείτε την καλύτερή δυνατή λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας.


Ενδεικτικά προϊόντα: Ορθοπεδικά Είδη & Ειδικές Ορθοπεδικές Κατασκευές, Νοσοκομειακές Κλίνες & Βοηθήματα Κλινών, Αεροστρώματα Κατακλίσεων & Είδη Ακράτειας, Αναπηρικά Αμαξίδια & Βοηθήματα Βάδισης, Βοηθήματα Τουαλέτας, Οξυγονοθεραπεία & Πνευμονολογικά Είδη, Είδη Οικιακής Φροντίδας, Ανατομικά Υποδήματα, Ανατομικά Καλσόν & Πέλματα, Είδη Φυσικοθεραπείας & Αθλητιατρικά, Εξοπλισμός Ιατρείου & Αναλώσιμα, Διαγνωστικά Είδη.


Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση του
Ορθοπεδικού Κύκλου